Πεζοπορική βόλτα στο ελατόδασος της Πάρνηθας, το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Τελευταία πεζοπορική βόλτα για το 2014. Ελάτε να κλείσουμε το έτος, με μια πεζοπορική βόλτα μέσα στα έλατα, για υγεία, ευεξία και θετική ενέργεια.

Πεζοπορία στο ελατόδασος της Πάρνηθας

Λίγες ημέρες πρίν τα Χριστούγεννα μια πεζοπορία στο βουνό είναι ιδανική για να έρθουμε σε επαφή με την φύση και το πράσινο, αλλά και για βελτίωση της φυσικής μας κατάστασης.

Πεζοπορική βόλτα στο ελατόδασος της Πάρνηθας

Δίπλα στην Αθήνα σε απόσταση αναπνοής, βρίκεται το μοναδικό ελατόδασος της Πάρνηθας. Ελάτε να περπατήσουμε μαζί και να γεμίσουμε ενέργεια για τις γιορτινές μέρες που πλησιάζουν.

Απογευματοβραδινή πεζοπορική βόλτα

Μια ξεχωριστή βραδιά μας περιμένει το Σάββατο! Ελάτε να περπατήσουμε και να απολαύσουμε παρέα, το ολόγιομο φεγγάρι που θα φωτίσει τα μονοπάτια της Πάρνηθας.

Πεζοπορική βόλτα στο Δρυμό της Πάρνηθας

Κάποιοι πιστεύουν ότι στην Αθήνα δεν έχουμε φθινοπωρινά χρώματα... Δεν έχουν έρθει όμως στην Πάρνηθα και δεν έχουν δει τις μοναδικές αποχρώσεις των δέντρων.

Πεζοπορία στο ελατόδασος της Πάρνηθας

Μεγαλύτερη πεζοπορική βόλτα θα πραγματοποιήσουμε αυτή την Κυριακή στο ελατόδασος της Πάρνηθας!

Πεζοπορική βόλτα στο Δρυμό της Πάρνηθας

Αποδράστε από την πόλη και γεμίστε θετική ενέργεια στον καθαρό αέρα του πανέμορφου ελατόδασους της Πάρνηθας, μια ανάσα μόνο μακριά από την πρωτέυουσα.

Πεζοπορική βόλτα στο ελατόδασος της Πάρνηθας

Δίπλα στην Αθήνα υπάρχει ο Δρυμός της Πάρνηθας που μας προσφέρει απλόχερα τα δώρα του. Ελάτε να τον περπατήσουμε και να τον ανακαλύψουμε, ξεχνώντας για λίγο ότι βρισκόμαστε στην Αττική!

Απογευματοβραδινή πεζοπορική βόλτα

Μια μαγική βραδιά με φεγγάρι μας περιμένει στα μονοπάτια της Πάρνηθας το βράδυ του Σαββάτου! Όσοι αγαπάτε τη φύση και την περιπέτεια ελάτε να περπατήσουμε παρέα!

Πεζοπορία στο Δρυμό της Πάρνηθας

Πρώτη ημέρα του Νοέμβρη και ελάτε να ξεκινήσουμε το μήνα πεζοπορώντας στο Δρυμό της Πάρνηθας. Μια βόλτα στην Πάρνηθα, είναι ιδανική για ενδυνάμωση και αναζωογόνηση, σώματος και πνεύματος.

Πεζοπορία στο ελατόδασος της Πάρνηθας

Έχει δροσίσει αρκετά και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ζεσταθούμε πεζοπορώντας στο ελατόδασος της Πάρνηθας.

Share
Share