Παιχνίδια και Yoga γέλιου στην Πάρνηθα

Παιχνίδια και Yoga γέλιου από το Elias Laughter Club, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου

Όταν γελάμε μαζί με άλλους είμαστε διασκεδαστικοί και παρέχουμε καλή παρέα. Τακτικές δόσεις γέλιου και παιχνιδιού μας κάνουν να είμαστε ερωτευμένοι με τη ζωή και τους άλλους ανθρώπους χωρίς κόπο.

Το Elias Laughter Club διοργάνωνει για 2η συνεχή χρονιά ημερήσια απόδραση στο καταφύγιο Φλαμπούρι στην Πάρνηθα.

Στα πλαίσια της εκδρομής θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω δράσεις:

1ο εργαστήρι

Το Γέλιο ως Διαδικασία Εσωτερικής Μεταμόρφωσης
Το εργαστήριο έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα, πραγματοποιείται για πρώτη φορά και έχει ως στόχο οι συμμετέχοντες να μάθουν να διαχειρίζονται πιο αποτελεσματικά το άγχος, τον πόνο και άλλες προκλήσεις με διασκεδαστικό τρόπο.
Μέσα από απλές και ισχυρές τεχνικές γέλιου και αναπνοών θα μάθουν τον τρόπο που μπορούν να θεμελιώσουν μια θετική στάση ζωής.
Ακόμη θα μάθουν ότι έχουν πάντα την επιλογή να γελάσουν ανεξάρτητα από τις αντιξοότητες. Πρόκειται για έναν ασφαλή, πρωτότυπο, μη παρεμβατικό τρόπο μέσα από τον οποίο δημιουργούνται νέες νευροσυνάψεις στον εγκέφαλο.

Εισηγητής: Ηλίας Κουμπούνης
Διδακτικές ώρες: 3
Χώρος διεξαγωγής: Αίθουσα "Καταφύγιο Φλαμπούρι"

2ο εργαστήρι

Παιχνίδια Δεξιοτήτων και Δράσης στην Φύση
Προσφορά απίστευτου γέλιου και διασκέδασης στους συμμετέχοντες, με παράλληλη ανάπτυξη των εννοιών ομαδικό πνεύμα, συνεργασία, αυτοπεποίθηση, επιμονή, εμπιστοσύνη, και άμιλλα. Η επιλογή των παιχνιδιών δράσης γίνεται ανάλογα με τον αριθμό και την ηλικία των συμμετεχόντων.

Εισηγητής: Γιάννης Λυκίδης
Διδακτικές ώρες: 1
Χώρος διεξαγωγής: Εξωτερικός Χώρος "Καταφύγιο Φλαμπούρι"

Share
Share