Αποχαιρετιστήριο πάρτυ με απογευματινή πεζοπορία και καφασοαναρρίχηση (Crate Climb)

Αποχαιρετιστήριο πάρτυ με απογευματινή πεζοπορία και καφασοαναρρίχηση (Crate Climb)

Φλαμπούρι - 2015-07-11 - Αποχαιρετιστήριο πάρτυ με απογευματινή πεζοπορία και καφασοαναρρίχηση (Crate Climb)

Αποχαιρετιστήριο καλοκαιρινό πάρτυ 2015 με απογευματινή πεζοπορία και “καφασοαναρρίχηση” (Crate climb), το Σάββατο 11 Ιουλίου στο καταφύγιο Φλαμπούρι.

Άλλη μία σεζόν με πολλές πεζοπορίες, σεμινάρια φωτογραφίας, γιόγκα, τάι τσί, παιχνίδια προσανατολισμού (orienteering), canyoning, αφήγηση παραμυθιών, μουσικές βραδιές, παιδικά πάρτυ, σχολικές και εταιρικές εκδηλώσεις, φτάνει στο τέλος της και θα το γιορτάσουμε με μια ιδιαίτερη βραδιά.

Το απόγευμα θα ξεκινήσουμε με πεζοπορική βόλτα, επιστρέφοντας στο καταφύγιο θα έχουμε τον διαγωνισμό Crate climb (καφασοαναρρίχησης) με έπαθλο για το νικητή (διαμονή για 2 άτομα και ένα κιβώτιο μπύρες, για να τις πιεί με την παρέα του), ενώ παράλληλα θα αρχίσει το αποχαιρετιστήριο πάρτυ με σουβλάκια και πολύ χορό !!!

Μην το χάσετε !!!

Μείνετε σε επαφή γιατί έρχονται και καλοκαιρινές εξορμήσεις !!!

Φέτος περπατήσαμε μαζί, γνωρίσαμε το Δρυμό της Πάρνηθας και το Ελατόδασος, ήπιαμε νερό από τις πηγές, κουβεντιάσαμε, κάναμε μαθήματα φωτογραφίας, γιόγκα, πολλές άλλες δραστηριότητες, απολαύσαμε τη θαλπωρή του καταφυγίου δίπλα στο τζάκι και διασκεδάσαμε με μουσικές βραδιές!

Για μια ακόμη φορά ήρθε η ώρα των θερινών διακοπών και το καταφύγιο μας χαιρετάει με απογευματινή πεζοπορική βόλτα, καφασοαναρρίχηση και αποχαιρετιστήριο πάρτυ.

Ντυθείτε απλά και ετοιμαστείτε για μία απίθανη βραδιά μακριά από το άγχος της πόλης !!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ!

Η βόλτα αυτή είναι προσφορά από το καταφύγιο Φλαμπούρι !!!

Δηλώστε συμμετοχή μέσω e-mail, με τον αριθμό των συμμετεχόντων και τίτλο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΤΥ.
Γενική συμμετοχή 5 € ανά άτομο.
Περιλαμβάνει:
– Συμμετοχή στην πεζοπορική βόλτα και στο διαγωνισμό “καφασοαναρρίχησης” (Crate climb)
– 2 σουβλάκια με ψωμί, κρασί ή μπύρα και πολύ χορό.
Ώρα άφιξης 17:30′
Ώρα έναρξης πεζοπορίας 18:00′
Ώρα έναρξης Crate Climb 20:30′

Όποιος επιθυμεί μπορεί να διανυκτερεύσει Σάββατο βράδυ. Λόγω της αποχαιρετιστήριας βραδιάς το κόστος διαμονής είναι στα 6 € μόνο !!!

Πολύ προσοχή στα ζώα που μπορεί να εμφανιστούν πάνω στο δρόμο κατά την οδήγηση σας στο δρυμό !!!

Οι συμμετέχοντες στις δραστηριότητες/εξορμήσεις, δηλώνουν ταυτόχρονα την ανεπιφύλακτη αποδοχή των πιο κάτω όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής τους:

  1. Συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο με δική τους ευθύνη, έχουν την απαιτούμενη φυσική κατάσταση, δεν έχουν κανένα πρόβλημα υγείας και είναι σίγουροι ότι είναι μέσα στις δυνατότητες τους.
  2. Γνωρίζουν ότι αυτής της φύσεως οι δραστηριότητες σε ορεινό περιβάλλον συνεπάγονται έκθεση σε κινδύνους, ενώ τόσο η νοσηλευτική όσο και η ιατρική φροντίδα σε αυτούς τους χώρους είναι πολύ δυσπρόσιτη.
  3. Οι συνοδοί ανηλίκων αναλαμβάνουν εκείνοι αποκλειστικά την ευθύνη, του-της ανήλικου που συνοδεύουν.
  4. Εκχωρούν το δικαίωμα να δημοσιευτούν και να αναρτηθούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες στις οποίες βρίσκονται και οι ίδιοι.
  5. Θα φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους, ώστε να μη δημιουργήσουν πρόβλημα στους υπόλοιπους συμμετέχοντες, καθώς και στην έναρξη της εκδήλωσης.
  6. Δεν θα φέρουν σκύλους σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του δρυμού, αλλά και για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων.
  7. Γνωρίζουν ότι ο αρχηγός της κάθε εκδήλωσης, έχει το δικαίωμα να τους ζητήσει να μη λάβουν μέρος, αν κρίνει ότι δεν διαθέτουν τις απαιτούμενς δυνατότητες, για την ασφάλεια όλων.
  8. Τέλος δηλώνουν ότι παραιτούνται από κάθε τυχόν αξίωση έναντι των οργανωτών ή του αρχηγού, για αμέλεια ή άλλη ευθύνη σε σχέση με τυχόν ατύχημα στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Share
Share