Το Φλαμπούρι πάει για Rafting

Φλαμπούρι -2015-11-14 - Το Φλαμπούρι πάει για Rafting

Το Φλαμπούρι και η Outdoorway σας καλούν σε ένα καταπληκτικό διήμερο Rafting και πεζοπορίας, στις 14-15 Νοεμβρίου.

Πεζοπορία και Rafting την καλύτερη εποχή του χρόνου στην Ευρυτανία!!!

Φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στη μαγευτική Ευρυτανία με πεζοπορία σε εύκολο παραποτάμιο μονοπάτι και Rafting στο ποταμό Τρικεριώτη.

Ευρυτανία, πολλοί την αποκαλούν «Ελβετία της Ελλάδας». Δικαιωματικά έχει κερδίσει αυτό τον τίτλο, αφού το αλπικό της τοπίο  με τις επιβλητικές βουνοκορφές, τα φαράγγια, τη γαλήνια λίμνη Κρεμαστών, τα 3 ποτάμια με τα κρυστάλλινα νερά τους και τα πολλά πέτρινα χωριουδάκια δίνουν στον τόπο χρώμα αυθεντικής υπαίθρου!

Στους Κορυσχάδες, το πιο όμορφο χωριό της Ευρυτανίας, ο χρόνος σταμάτησε και άφησε άθικτη την παραδοσιακή του αρχιτεκτονική σε πλήρη αρμονία με την ορεινή φύση. Οι πέτρινοι ξενώνες του χωριού, θα μας φιλοξενήσουν Σάββατο βράδυ.

Πάρτε την παρέα σας και ελάτε να περάσουμε ένα απίστευτο διήμερο !!!

Περισσότερα..

Το καταφύγιο Φλαμπούρι θα είναι ανοιχτό από τις 8.30 με ροφήματα, σπιτικές πίτες και πρωινό, ενώ για το μεσημέρι και το βράδυ, θα υπάρχουν σπιτικά φαγητά, ψητά, κρασάκι και γλυκά.
Φυσικά όποιος θέλει μπορεί και να διανυκτερεύσει, κάνοντας πρώτα μια κράτηση.

Οι συμμετέχοντες στις δραστηριότητες/εξορμήσεις, δηλώνουν ταυτόχρονα την ανεπιφύλακτη αποδοχή των πιο κάτω όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής τους:

  1. Συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο με δική τους ευθύνη, έχουν την απαιτούμενη φυσική κατάσταση, δεν έχουν κανένα πρόβλημα υγείας και είναι σίγουροι ότι είναι μέσα στις δυνατότητες τους.
  2. Γνωρίζουν ότι αυτής της φύσεως οι δραστηριότητες σε ορεινό περιβάλλον συνεπάγονται έκθεση σε κινδύνους, ενώ τόσο η νοσηλευτική όσο και η ιατρική φροντίδα σε αυτούς τους χώρους είναι πολύ δυσπρόσιτη.
  3. Οι συνοδοί ανηλίκων αναλαμβάνουν εκείνοι αποκλειστικά την ευθύνη, του-της ανήλικου που συνοδεύουν.
  4. Εκχωρούν το δικαίωμα να δημοσιευτούν και να αναρτηθούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες στις οποίες βρίσκονται και οι ίδιοι.
  5. Θα φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους, ώστε να μη δημιουργήσουν πρόβλημα στους υπόλοιπους συμμετέχοντες, καθώς και στην έναρξη της εκδήλωσης.
  6. Δεν θα φέρουν σκύλους σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του δρυμού, αλλά και για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων.
  7. Γνωρίζουν ότι ο αρχηγός της κάθε εκδήλωσης, έχει το δικαίωμα να τους ζητήσει να μη λάβουν μέρος, αν κρίνει ότι δεν διαθέτουν τις απαιτούμενς δυνατότητες, για την ασφάλεια όλων.
  8. Τέλος δηλώνουν ότι παραιτούνται από κάθε τυχόν αξίωση έναντι των οργανωτών ή του αρχηγού, για αμέλεια ή άλλη ευθύνη σε σχέση με τυχόν ατύχημα στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Share
Share