Πρωτοχρονιά στο Φλαμπούρι

Φλαμπούρι - 2015-12-31 - Πρωτοχρονιά στο Φλαμπούρι

Πρωτοχρονιά στο δάσος, στον καταπράσινο δρυμό της Πάρνηθας.

Αποδράστε από τα τείχη της πόλης και χαρείτε τις μέρες των γιορτών στο πανέμορφο ελατόδασος της Πάρνηθας.

Ελάτε για το ρεβεγιόν παραμονή Πρωτοχρονιάς, κυριολεκτικά μέσα στη φύση.
Θα υποδεχτούμε το νέο έτος με ζωντανή μουσική, εορταστικό δείπνο, δωράκια, βασιλόπιτα, ενώ στην αλλαγή του νέου έτους θα δούμε από ψηλά τα πυροτεχνήματα από όλη την Αθήνα.

Για τις μέρες των γιορτών το Φλαμπούρι θα είναι ανοιχτό κάθε μέρα από Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου έως και Κυριακή 10 Ιανουαρίου και ώρες 09:00 με 22:00, ενώ για την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, μέχρι αργά!

Στην Πάρνηθα σε υψόμετρο 1.158 μέτρων, πνιγμένο στα έλατα, βρίσκεται το καταφύγιο Φλαμπούρι.

Μόνοι σας ή με την παρέα σας, ελάτε να αποδράσετε στο καταπράσινο ελατόδασος της Πάρνηθας. Δειπνίστε το βράδυ της αλλαγής του νέου έτους, απολαμβάνοντας το εορταστικό δείπνο που ετοιμάζουμε για εσάς δίπλα στο τζάκι με ζωντανή μουσική, ενώ την ώρα της αλλαγής του νέου έτους, θα δείτε τα πυροτεχνήματα από όλη την Αθήνα.

Στην συνέχεια χωρίς να έχετε το άγχος της επιστροφής, μπορείτε να απολαύσετε έναν αναζωογονητικό ύπνο στον ξενώνα του καταφυγίου και το πρωί να νιώσετε την υπέροχη αίσθηση του να ξυπνάτε μέσα στο δάσος.
Οι πολύ πρωινοί της παρέας μπορούν να απολαύσουν την απίστευτη ανατολή.

Απαραίτητη κρατήση για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, καθώς και τη διαμονή.
Κόστος για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς 23€ ανά άτομο, μαζί με διαμονή 33€.
Τα παιδιά κάτω των 15 ετών 18€ και 26€ αντίστοιχα.
Δείπνο: ορεκτικά, σαλάτα, κυρίως πιάτο, κρασί, γλυκό, βασιλόπιτα.

Ώρες επικοινωνίας 10:00′ με 17:00′
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 246 4666 και 697 225 6215.
E-mail: info@flabouri.gr
Οδηγίες πρόσβασης εδώ
Πληροφορίες για το καταφύγιο εδώ

Πολύ προσοχή στα ζώα που μπορεί να εμφανιστούν πάνω στο δρόμο κατά την οδήγηση σας στο δρυμό !!!

Οι συμμετέχοντες στις δραστηριότητες/εξορμήσεις, δηλώνουν ταυτόχρονα την ανεπιφύλακτη αποδοχή των πιο κάτω όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής τους:

  1. Συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο με δική τους ευθύνη, έχουν την απαιτούμενη φυσική κατάσταση, δεν έχουν κανένα πρόβλημα υγείας και είναι σίγουροι ότι είναι μέσα στις δυνατότητες τους.
  2. Γνωρίζουν ότι αυτής της φύσεως οι δραστηριότητες σε ορεινό περιβάλλον συνεπάγονται έκθεση σε κινδύνους, ενώ τόσο η νοσηλευτική όσο και η ιατρική φροντίδα σε αυτούς τους χώρους είναι πολύ δυσπρόσιτη.
  3. Οι συνοδοί ανηλίκων αναλαμβάνουν εκείνοι αποκλειστικά την ευθύνη, του-της ανήλικου που συνοδεύουν.
  4. Εκχωρούν το δικαίωμα να δημοσιευτούν και να αναρτηθούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες στις οποίες βρίσκονται και οι ίδιοι.
  5. Θα φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους, ώστε να μη δημιουργήσουν πρόβλημα στους υπόλοιπους συμμετέχοντες, καθώς και στην έναρξη της εκδήλωσης.
  6. Δεν θα φέρουν σκύλους σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του δρυμού, αλλά και για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων.
  7. Γνωρίζουν ότι ο αρχηγός της κάθε εκδήλωσης, έχει το δικαίωμα να τους ζητήσει να μη λάβουν μέρος, αν κρίνει ότι δεν διαθέτουν τις απαιτούμενς δυνατότητες, για την ασφάλεια όλων.
  8. Τέλος δηλώνουν ότι παραιτούνται από κάθε τυχόν αξίωση έναντι των οργανωτών ή του αρχηγού, για αμέλεια ή άλλη ευθύνη σε σχέση με τυχόν ατύχημα στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Share
Share