Αυτοάμυνας σεμινάριο για όλους

Αυτοάμυνας σεμινάριο για όλους το Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Το να γνωρίζεις βασικές τεχνικές αυτοάμυνας είναι σημαντικό.
Μπορεί να ελπίζεις πως ποτέ δεν θα τις χρειαστείς, αλλά σκέψου πόσο σημαντικό είναι το να γνωρίζεις πως θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις, όταν παραστεί η ανάγκη.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που μπορείς να λάβεις από τη συμμετοχή σου σε μαθήματα αυτοάμυνας, είναι να ενισχύσεις το ηθικό σου και την εμπιστοσύνη προς τον εαυτό σου και σταδιακά να δημιουργήσεις ικανότητες που ολοένα θα είναι και πιο επαρκείς για να μπορείς να προστατευτείς, όταν κι αν χρειαστεί.

Λειτουργεί ικανοποιητικά στην ισορροπία. Πολλοί άνθρωποι αδυνατούν ή δυσκολεύονται να κάνουν δυο πράγματα ταυτόχρονα τα οποία απαιτούν σωματική κίνηση και ακόμα περισσότεροι στο να εστιάσουν. Τα σωματικά οφέλη που αποκτούνται με την εκπαίδευση στην αυτοάμυνα, ενισχύουν την ισορροπία και ταυτόχρονα σου μαθαίνουν να επικεντρώνεσαι στον στόχο, με ταυτόχρονο έλεγχο του σώματός σου.

Βελτιώνει τα ανακλαστικά και την επίγνωση για το τι συμβαίνει γύρω σου. Το κύριο χαρακτηριστικό των μαθημάτων αυτοάμυνας, είναι να σε προετοιμάσουν για κάθε κατάσταση που μπορεί να σου επιφέρει βλάβη.
Σε μαθαίνει να έχεις τον έλεγχο του χώρου και να είσαι προετοιμασμένος για ένα πιθανό κίνδυνο προτού αυτός εκδηλωθεί.

Διδάσκουν αυτοσεβασμό και σε βοηθούν να θέτεις στόχους, ενώ παράλληλα σου μαθαίνουν τον τρόπο να τους πετύχεις. Όλη αυτή η διεργασία μετακυλά βαθμιαία και στην καθημερινή σου ζωή βοηθώντας σε, να ξεπεράσεις και άλλες δύσκολες καταστάσεις που συναντάς στον δρόμο σου. Είναι σημαντικό να λαμβάνουμε παραστάσεις στη ζωή που αφενός να την κάνουν πιο χαρούμενη, αφετέρου να προσφέρουν σημαντικά οφέλη.
Η συμμετοχή σου στο σεμινάριο αυτοάμυνας, σου παρέχει ακριβώς αυτό.

Δηλώστε συμμετοχή ηλεκτρονικά.
Ανοίξτε και συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής
Σημείωση: Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά

Από που ενημερωθήκατε για την εκδήλωση: Φλαμπούρι SiteΦλαμπούρι FacebookΑλλού (αφήστε σχόλιο)

Αλλού:

Σημαντικό: δε μπορείτε να υποβάλετε την φόρμα συμμετοχής αν δεν αποδεχτείτε τους όρους συμμετοχής και δεν επιβεβαιώσετε την κατάθεση

Μαζί μας θα είναι ο εκπαιδευτής αυτοάμυνας και πολεμικών τεχνών, Νίκος Κρεμαστάς.
Προπονητής πολεμικών τεχνών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ)
Muay Thai Instructor of Muay Thai school USA
Με εκπαίδευση αυτοάμυνας στις ένοπλες λαβές και την προστασία υψηλών προσώπων (Certified Protection Specialist Bodyguard)
Επαγγελματίας Ναυαγοσώστης με εξειδίκευση στις Ά Βοήθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ)

nick_kremastas

Κόστος συμμετοχής 15€ (τιμή γνωριμίας).
Περιλαμβάνει τη συμμετοχή στο σεμινάριο και μεσημεριανό γεύμα.
Ώρες σεμιναρίου 11:00′ με 14:00′.

Φροντίστε για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής σας, μέχρι την Πέμπτη 30 Μαρτίου και ώρα 24:00′.

Κατάθεση ποσού συμμετοχής:
Αρ. λογαριασμού Eurobank: 00260236350101313640
IBAN: GR2602602360000350101313640
Δικαιούχος Ιωάννης Λυκίδης.

Ώρες επικοινωνίας 10:00′ με 17:00′
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 246 4666 και 697 225 6215.
E-mail: info@flabouri.gr
Οδηγίες πρόσβασης εδώ
Πληροφορίες για το καταφύγιο εδώ

Πολύ προσοχή στα ζώα που μπορεί να εμφανιστούν πάνω στο δρόμο κατά την οδήγηση σας στο δρυμό !!!

Οι συμμετέχοντες στις δραστηριότητες/εξορμήσεις,
δηλώνουν ταυτόχρονα την ανεπιφύλακτη αποδοχή των πιο κάτω όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής τους:

  1. Συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο με δική τους ευθύνη, έχουν την απαιτούμενη φυσική κατάσταση, δεν έχουν κανένα πρόβλημα υγείας και είναι σίγουροι ότι είναι μέσα στις δυνατότητες τους.
  2. Γνωρίζουν ότι αυτής της φύσεως οι δραστηριότητες σε ορεινό περιβάλλον συνεπάγονται έκθεση σε κινδύνους, ενώ τόσο η νοσηλευτική όσο και η ιατρική φροντίδα σε αυτούς τους χώρους είναι πολύ δυσπρόσιτη.
  3. Οι συνοδοί ανηλίκων αναλαμβάνουν εκείνοι αποκλειστικά την ευθύνη, του-της ανήλικου που συνοδεύουν.
  4. Εκχωρούν το δικαίωμα να δημοσιευτούν και να αναρτηθούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες στις οποίες βρίσκονται και οι ίδιοι.
  5. Θα φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους, ώστε να μη δημιουργήσουν πρόβλημα στους υπόλοιπους συμμετέχοντες, καθώς και στην έναρξη της εκδήλωσης.
  6. Δεν θα φέρουν σκύλους σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του δρυμού, αλλά και για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων.
  7. Γνωρίζουν ότι ο αρχηγός της κάθε εκδήλωσης, έχει το δικαίωμα να τους ζητήσει να μη λάβουν μέρος, αν κρίνει ότι δεν διαθέτουν τις απαιτούμενς δυνατότητες, για την ασφάλεια όλων.
  8. Τέλος δηλώνουν ότι παραιτούνται από κάθε τυχόν αξίωση έναντι των οργανωτών ή του αρχηγού, για αμέλεια ή άλλη ευθύνη σε σχέση με τυχόν ατύχημα στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Share
Share