2ο Salomon Training Camp, Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

2ο  Salomon training camp, την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Τα Training Camps είναι μία ιδέα της Salomon Hellas και έχουν στόχο να εκπαιδεύσουν όσους ξεκινούν τώρα το ορεινό τρέξιμο.

Αναλόγως της περιοχής που θα διεξάγονται και της ύλης που θα αναλυθεί, θα έχουν διάρκεια από 1 έως 3 μέρες όπου με την καθοδήγηση έμπειρων αθλητών/προπονητών ο συμμετέχοντας θα διδαχτεί όλη την απαραίτητη πληροφορία που του είναι απαραίτητη ώστε να μπορεί να κινηθεί ή να προπονηθεί με ασφάλεια σε ορεινό περιβάλλον.

Η ευκαιρία σας να ανακαλύψετε με ασφάλεια τον υπέροχο κόσμο των Ελληνικών βουνών με απίστευτα τοπία που μπορούν να προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις!

Τα training camps απευθύνονται σε αθλητές με μέτρια φυσική κατάσταση που ξεκινούν τώρα το ορεινό τρέξιμο και θέλουν να μάθουν να κινούνται με ασφάλεια στο βουνό.

Επίσημος διανομέας της Salomon για Ελλάδα και Κύπρο είναι η Shop & Trade.
Η  Shop & Trade ιδρύθηκε το 1994 με σκοπό την εισαγωγή και διανομή ειδών ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ. Η εταιρεία έχει σημαντική παρουσία στο κανάλι της χονδρικής διανέμοντας τα προϊόντα της σε περισσότερους από 1.000 πελάτες στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η Shop & Trade δραστηριοποιείται επίσης στη λιανική, λειτουργώντας ιδιόκτητα καταστήματα, καταστήματα franchise, corners και shop-in-shops.
Η Salomon γεννήθηκε στην καρδιά των Γαλλικών Άλπεων το 1947. Διαθέτει είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ καθώς και εξοπλισμό για όλα τα σπορ του βουνού και πιο συγκεκριμένα για το αλπικό σκι, το σκι cross-country, το snowboarding, το trail running και το city trail running. Η Salomon επενδύει κάθε χρόνο στην έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων για τα παραπάνω σπορ, προσφέροντας στους καταναλωτές την ελευθερία, την άνεση και τη σιγουριά που χρειάζονται στο βουνό.

Περισσότερα εδώ…

Δηλώστε συμμετοχή ηλεκτρονικά μέχρι τις 24:00′ της προηγούμενης μέρας!
Η βόλτα αυτή είναι προσφορά από το καταφύγιο Φλαμπούρι !!!
Share
Share